Cerruti 1881

Antonio Cerruti je leta 1881 ustanovil tkalsko delavnico v Bielli, italijanskem mestu, znanem po bogati zapuščini kvalitetnih volnenih in tekstilnih izdelkov. Iz teh korenin je zraslo ime Cerutti in se razširilo od luksuznega tekstila do priznane mode, obenem pa ohranjalo svoje osrednje vrednote s poudarkom na kvaliteti in stilu, mojstrstvu in tehnologiji. Skozi desetletje je Cerruti 1881 pokazal, da dober sodoben stil ni nujno zgolj zaželen in izvrsten, temveč tudi inovativen in prefinjen.

Danes Cerruti 1881 izdeluje obsežno linijo konfekcijske moške mode, ki ostaja zvesta za znamko značilnemu etosu finih tkanin, do malenkosti izpopolnjenemu mojstrstvu in pametnemu dizajnu. Nabor izdelkov znamke vključuje dišave, usnjene izdelke, ure, nakit, očala, kravate, čevlje in pisala.

Medtem ko so ostali zvesti značilnemu etosu finih tkanin, izpopolnjenemu mojstrstvu in pametnemu dizajnu, so pri Cerruti 1881 toplo pozdravili inovativnost in kreativnost ter postali ključna znamka sodobne moške mode. Smisel za dizajn in lov na vedno bolj sofisticirane materiale sta pripomogla k naravni eleganci znamke. Kolekcija Cerruti 1881 je namenjena moškim, ki cenijo tako stil in eleganco, kot tudi majhne detajle, npr. kvaliteto materiala in videz končnega izdelka.

Vaš izbor

V vašem izboru ni izdelkov.
Potrebujete navdih?

Pojdite na izdelke
  • {{ item.product_code }} {{ item.brand | brand }}

Za iskanje žal ni zadetkov

Poskusite znova
najden izdelek najdenih izdelkov